Toimitusehdot

Lehtitori välittää koti- ja ulkomaisten aikakaus- ja sanomalehtien lehtitilauksia lehtitori.fi-verkkopalvelun sekä asiakaspalvelun kautta puhelimitse ja sähköpostitse. Lopullinen ja sitova tilaussopimus syntyy tilaajan ja kustantajan välillä kustantajan hyväksyttyä välittämämme tilauksen. Kustantaja vastaa yksin tilausten virheistä sekä tilaussopimuksen täyttämisestä. Lehtitori hoitaa kaikki tilauksia koskevat reklamaatiot, peruutukset ja osoitteenmuutokset sekä välittää tiedot eteenpäin kustantajille. Lehtitori vastaa hoitamiensa lehtitilausten maksusuoritusten välittämisestä edelleen kustantajalle, poikkeuksena ainoastaan tästä listasta löytyvien kustantajien tarjoustuotteet. Näiden tarjoustuotteiden laskutuksesta vastaa kustantaja. Edellä mainittuja vastuita lukuun ottamatta Lehtitorilla ei ole muuta vastuuta Lehtitorin välityksellä tehdyistä lehtitilauksista sekä syntyneistä tilaussopimuksista. Tilaajan tulee olla täysi-ikäinen tai toimia holhoojansa suostumuksella.


Tilausten toimitusajat

Tilausten toimitusajat vaihtelevat lehti- ja kustantajakohtaisesti. Tilauksen ensimmäinen lehti toimitetaan kustantajan alkamissäännösten mukaisesti.
Kotimaiset sanomalehdet, 1 viikko
Kotimaiset aikakauslehdet, 2 viikkoa
Ulkomaiset lehdet:
Skandinavia, 1 kuukausi
Eurooppa, 2 kuukautta
Amerikka, 2-3 kuukautta
Muut maat, 2-3 kuukautta
HUOM! Ulkomaisten lehtitilausten alkamisajat ovat suuntaa antavia. Välitämme lehtitilauksen toivotun alkamisajan kustantajalle, mutta emme voi taata kustantajan noudattavan niitä.


Hinnat

Aikakauslehtien tilausten arviohinnat ovat kustantajien ilmoittamat ja ilmenevät myös tilausvahvistuksesta. Ilmoitettuihin hintoihin sisältyy kotimaahan tilattujen lehtien postikulut ja mahdollinen arvonlisävero. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin kustantajien hintojen muuttuessa. Ulkomaille tilattaessa lisätään tilaushintaan myös mahdolliset postikulut.


Tilausten maksaminen

Lehtitori lähettää laskun tilaajalle vastaanotettuaan tilauksen.

Lehtitilauksen voi myös maksaa verkkomaksulla välittömästi tilausta tehdessä. Monet kustantajat vaativat, että lehtitilaus on maksettu etukäteen ennen tilauksen alkamista.

Tilaaja sitoutuu maksamaan tilauksensa laskusta ilmenevään eräpäivään mennessä. Täältä löydät listan kustantajista, jotka vastaavat tarjoustuotteidensa laskutuksesta itsenäisesti. Jos jokin muu kustantaja lähettää laskun Lehtitorin kautta tehdystä tilauksesta, ottakaa yhteys Lehtitorin asiakaspalveluun puhelimitse 0600–301119 tai 0600–301120 (1,53 euroa/min +pvm) tai sähköpostilla info@lehtitori.fi. Jos tilaus on tehty Lehtitorin kautta ja lasku lähetetään kustantajalta tämän listan ulkopuolelta, tilauslaskua ei tule maksaa.


Tilauksen kesto

Tilaus on voimassa tilauksessa määrätyn ajan. Tilauksen minimiaika on yksi vuosi. Tilaus on aina vuoden mittainen, pois lukien kampanjatarjoukset ja kuukausitilauskset. Lähetämme tilaajalle ennen tilauksen päättymistä uudistuslaskun, jonka maksamalla tilaus jatkuu seuraavat 12 kk.


Tilaaminen Suomen ulkopuolelle

Lehtitorin kautta tilatut aikakauslehdet toimitetaan kaikkiin maihin, jollei tilausehdoissa toisin mainita. Poikkeuksena kotimaisten kustantajien kampanjatarjoukset, joiden toimitus ainoastaan kotimaahan. Ulkomaille tilattaessa tilaushintoihin lisätään mahdolliset maakohtaiset postitus- ja arvonlisäverokulut. Mikäli tilaaja haluaa tilauksen tekemisen jälkeen muuttaa tilauksensa toimitusosoitteen maasta toiseen, hän vastaa kaikista osoitteenmuutoksesta aiheutuvista kustannuksista.


Tilaajan vastuut

Tilaajan vastuulla on tarkistaa, että hänen tilauksen yhteydessä Lehtitorille antamansa tiedot ovat oikein. Tilaajan tulee olla täysi-ikäinen tai toimia holhoojansa suostumuksella.


Osoitteenmuutos

Tilaajan tai tilauksen muun toimitusosoitteen (lahjatilaus) muuttuessa, tulee tilaajan kertoa siitä Lehtitorin asiakaspalveluun, jotta vältytään mahdollisilta toimitushäiriöiltä. Osoitteenmuutoksesta pyydetään ilmoittamaan viipymättä Lehtitorin asiakaspalveluun puhelimitse 0600–301119 tai 0600–301120 (1,53€/min +pvm) tai sähköpostilla info@lehtitori.fi.


Peruutus

Tilaajilla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus lisäkuluitta peruuttaa uusi tilaus neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa siitä, kun hän on vastaanottanut lehtitilauksen ensimmäisen numeron kotiinsa. Lehtitorilla on kuitenkin oikeus veloittaa tilaajalta jo saadut lehdet kuluttajasuojalain mukaisesti.

Kesken tilauskauden tehdyissä peruutuksissa veloitetaan 20€ ja lisäksi Lehtitorilla on oikeus veloittaa kaikki toimitetut numerot ennen peruutuksen voimaantuloa.

Ulkomaisten tilausten peruutus saattaa kestää useamman viikon. Vasta kun kustantaja on hyväksynyt perumisen ja palauttanut käyttämättömän osan tilausmaksusta, lähetetään tilaajalle hyvitys vähennettynä peruutuskuluilla. Tilauksen voi perua ottamalla yhteyttä Lehtitorin asiakaspalveluun puhelimitse 0600–301119 tai 0600–301120 (1,53 euroa/min +pvm) tai sähköpostilla info@lehtitori.fi


Huomautukset

Lehtien puuttuvista numeroista pyydämme huomauttamaan mahdollisimman pian tämän sivuston palautelomakkeen kautta tai ottamalla yhteyttä Lehtitorin asiakaspalveluun puhelimitse 0600–301119 tai 0600–301120 (1,53 euroa/min +pvm) tai sähköpostilla info@lehtitori.fi. Kustantaja vastaa lehden sisällöstä ja toimittaa lehdet suoraan tilaajalle. Lehden painoesteen, lakkaamisen tms. syyn johdosta ilmestymättä jääneet numerot hyvitetään kustantajan käytännön mukaisesti. Lehtitori ei ota vastuuta kustantajasta johtuvasta lehden toimitusten esteistä tai viivästyksistä.


Tietosuoja

Lehtitori on sitoutunut suojaamaan asiakkaidensa yksityisyyttä. Käsittelemme henkilötietoja henkilötietolain edellyttämällä tavalla. www.lehtitori.fi -verkkopalvelun käyttäminen ei edellytä rekisteröitymistä, eikä sivustolla kerätä millään tavalla henkilötietoja.


Tietoturva

Lehtitori pyrkii järjestämään tietojärjestelmiensä tietoturvan yleisesti hyväksyttävällä tavalla ja estämään asiattomien pääsyn tietojärjestelmiinsä. Verkkoympäristö ja verkkopalvelut eivät ole kaikilta osin täysin tietoturvallisia. Käyttäjä vastaa omien tietojärjestelmiensä tietoturvan asianmukaisesta hoitamisesta.


Luotettavaa toiminta-laatumerkki

Lehtitori.fi on saanut Luotettavaa toimintaa –laatumerkin ja olemme sitoutuneet laatumerkin sääntöihin. Verkkoteollisuus Ry:n Luotettavaa toimintaa -laatumerkki on tarkoitettu kaikille Suomessa toimiville kuluttajaverkkokauppaa käyville yrityksille. Laatumerkin avulla yritys voi osoittaa asiakkaalle toimivansa lain ja sääntöjen mukaisesti.Lehtitori.fi on sitoutunut noudattamaan näitä sääntöjä, ja saanut siitä johdosta Laatumerkin. Pääset tutustumaan sääntöihin klikkaamalla Luotettavaa toimintaa -logoa.

Asiakaspalvelu: 0600-301120 (1,53 euroa/min + pvm)
successTuote viety ostoskoriin!
TILAA UUTISKIRJE
Saat tietoa parhaista tarjouksistamme ja lukuvinkeistä suoraan sähköpostiisi vähintään kerran kuussa. Anna sähköpostiosoitteesi ja paina nuolta.
TIETOA LEHTITORISTA
Asiakaspalvelu
info@lehtitori.fi
0600-301120
(1,53 euroa/min + pvm)

Lehtitori vastaa kaikkien sivuston kautta tehtyjen tilausten asiakaspalvelusta, poikkeuksena muutaman kotimaisen kustantajan tarjouslehdet. Katso tarjouslehtien kustantajalista tästä. Lehtitorin asiakaspalvelu on auki ma-pe 9.00-16.00. Tavoitat meidät sähköpostitse ja puhelimitse.

Ei lisäkustannuksia
Lehtitilauksen hinnan lisäksi ei ole mitään muita kustannuksia eikä sitoumuksia.

Laskutus
Maksat tilaukset helposti laskulla tai verkkomaksulla. Laskutus tapahtuu Lehtitorin toimesta, poikkeuksena muutaman kotimaisen kustantajan tarjouslehdet. Katso tarjouslehtien kustantajalista tästä.